+ Legg meg til som venn

ifagerbakk -

Sometimes you put walls up not to keep people out, but to see who cares enough to break them down

 

 

 

 

 

 

Loveu♥

Smile for all them haters


 

 

Heiallesøte♥

Kom nesten nettopp hjem fra skolen, for en slitsom dag! Mandag er den værste dagen i uka, fagfagfagfaaag. Senere kan det hende jeg tar meg en tur til byen, det er jo så pent vær her idag, ahh digg! Ellers ska jeg på fotballkamp ikveld. Jeg gleder meg faktisk, det er en stund siden jeg har spilt fotball da og for å ikke nevne å trene, haha så det kan bli litt gøy å se hvor lenge jeg klarer meg før jeg kolapser. Neida går nok sikkert bra! 

 

 

 

 Hva skal dere gjøre senere?

 

 

 

Høst feeling!

 

 

 

 

 

 

 

Tycks?


photoshoot

Hei allesammen! 

Da er jeg sånn halveis tilbake!:-) Det har vært veldig godt å bære kunne slappe av å ikke tenke så mye på at jeg må blogge, men sammtidig har jeg savnet det. Maren ble med meg hjem etter skolen, vi har nettopp vært ute å tatt en del bilder som vi tenkte vi skulle legge ut på bloggen. Ellers har vi vært på skolen idag, vi hadde mat & helse i de 3 siste timene såklart klarte jeg og johanne å brenne bollene våre så de ble helt svarte. thatfeeling.. De smakte faktsik ikke så ille da, haha. 

 

 

  

 

 

 

 

 

Snakkest senere!

 

 

Black and white

Heiallesammannnss!

 

Jeg tenkte jo egentlig at jeg skulle komme med et innlegg med masse brae bilde og ikke bare mobilbilder, men det regner nå sykt ute og det blåser som bare det! Så jeg fikk ikke dratt ut å ta noen bilder. Også tok jeg en laang powernap helt til petter kom, så da ble det ikke noe tid heller til å ta noen bilder. Jeg har spilt inn 2 videoer til dere når jeg spiller piano, som kommer senere! Får se om de kommer imorgen. Ellers har jeg bare chillet med beste! Her er noen gamle bilder.

 

 

 

syns om bildene?

 

Snakkest senere bestelesere♥

 

 

Sometimes the wrong choices bring us to the right places

Thumps up for mobilblogging!

Syns om bildene?
Hva har dere gjort idag?

Fucking tired

  

//weheartit

Les mer i arkivet » Desember 2012 » Oktober 2012 » September 2012

ifagerbakk

Hei! Jeg heter Ingri, jeg er 14år, kommer fra Mosjøen. Blogger om hverdag, bilder, outfit osv. Håper dere liker bloggen min!

kategorier

Bilder - Blogg - Klær - Linking - Om meg - Outfits -

arkiv

Desember 2012 - Oktober 2012 - September 2012 - August 2012 - Juli 2012 - Juni 2012 -

Design by

www.Foto & Webdesign.blogg.no
hits