+ Legg meg til som venn

ifagerbakk -

Family visit

Heei!

Som jeg sa i et innlegg at jeg skulle til mormor og morfar, det ble ikke noe av. Men de kom hit istede, og tante og søskenbarne mitt. Det var veldig koselig og se dem igjen. Nå sitter jeg og maja godt plasert i senga og hører på musikk, chill! Hun skal sove her inatt, noe som alti er like koselig:-)

Dere for nøye dere med mobilbilder! Så snakkes vi senere. Skal se om jeg får svaret på spm runden iløpet av morgen dagen! Hvis det er noe skrivefeil så er det for jeg skriver med mobilen, og skjermen er helt knust så jeg ser ikke hva jeg selv skriver.. Bye my looovers:*

26.12.12

Hei
Enda en rolig dag, elsker jula! Nettopp spist middag og deretter dessert. Blir en rolig kveld med tv seing ikveld også!:-) vi snakkes vell senere.

1. juledag

♥ Heiiidere

Da var julaften over, men er enda en stund igjen av jula! Dagen igår startet seffølgelig med julefrokost, og deretter tre nøtte til askepott noe som altid er like koselig! I 1 tia dro vi i kirken, eller det var ikke i kirken i år siden de driver å pusser oss der, var koselig uansett. Idag har jeg egentlig ikke gjort noe annet enn å tilbringe en god del med familien, noe som jeg kommer til å gjøre resten av kvelden også♥ Imorgen eller dagen etter skal vi dra til mormor, noe jeg gleder meg veldig til! Vi er omtrent aldri der, men er en tradisjon at vi altid tar oss en tur dit i jula. 

 

 

Ha e fin jul videre allesammen!

 

 

 


Hva har dere gjort idag?

 

 

Husk spm runde HER<-----------------

22.12.2012

♥ Hei dere

Bloggingen har vært veldig sløv, men istede for å bare poste innlegg som er helt meningsløse og kjedelige så tenkte jeg har jeg heller skulle bare blogge når jeg faktisk gjør noe som dere vil lese. Etterhvertkommer jeg sikkert til å begynne å blogge for fult igjen, siden jeg har blogglyst på topp. Jeg tenker hele tiden at nå ska jeg blogge, men så kommer jeg på at jeg ikke har noee å blogge om. Vi snakkest senere♥ Hvis jeg ikke blogger noe før jul ønsker jeg dere alle en god jul♥

 

♥♥

 

Hund forsvunnet..

irsk setter forsvunnet fra Andåsen i Mosjøen igår. Hvis noen har sett henne eller ser henne ring 91184885 eller 95942816! Håper vi virkelig finner henne..

Gulle♥


Spørsmålsrunde

Hei! Nå kjører jeg i gang en spørsmålsrunde, så det er bare å spørre i vei!

Tror jeg kommer til å svare på video!:-)

 

 

 

 

 

2 søndag i advent

Ha en fin søndag videre allesammen!

15 dager igjeen

 

//weheartit

 

Gleder meg så sykt til jul nå!

 

 

Gleder dere dere til jul?

Chill

 
Ha en finfin lørdag vidsere! Snakkes senere♥

Christmas

Hei! 

Lenge siden jeg har blogget nå! Ble en veldig lang bloggpause, men er tilbake nå. Akkurat nå sitter jeg her med 2 filmer og en bokanmelelse som skal gjøres til tirsdag. Det er god del lekser og prøver som skal gjøres rett før jul. Er heldigvis ferdig med alle tentamene, føles godt! 

 God helg alle♥

 


 

Les mer i arkivet » Desember 2012 » Oktober 2012 » September 2012

ifagerbakk

Hei! Jeg heter Ingri, jeg er 14år, kommer fra Mosjøen. Blogger om hverdag, bilder, outfit osv. Håper dere liker bloggen min!

kategorier

Bilder - Blogg - Klær - Linking - Om meg - Outfits - wants -

arkiv

Desember 2012 - Oktober 2012 - September 2012 - August 2012 - Juli 2012 - Juni 2012 -

Design by

www.Foto & Webdesign.blogg.no
hits