+ Legg meg til som venn

ifagerbakk -

Høst feeling!

 

 

 

 

 

 

 

Tycks?


Konifirmasjon

Hei og god morgen alle søte♥

Idag våknet jeg av vekkeklokka kl. halv 10 og jeg skjønte ingenting, haha. Heelgmoduus! Dere lurer sikkert på hvorfor jeg hadde på vekkeklokke så tidlig, overskrifta forklarer vell kansje litt. Jeg har vært på presentasjongudtjeneste og siden kirka vår driver å bygges på eller hva de no enn gjør måtte vi møte opp på betel istede. Det var faktisk veldig koselig, vi skulle gå frem og bli ropt opp også var det noen som tente lys osv. Helt grei start på en søndag! Resten av dagen skal jeg tilbringe med senga mi, chillchill. Kansje jeg drar en tur ut og tar noen bilder, det er så masse fint å ta bilde av nå som det er høst! Det er vel for det meste det eneste positive med høsten. 

Og siden jeg ikke har noen nye bilder får dere nøye dere med gamle mobilbilder

 

 

 

 

 

 

 Hva skal dere gjøre senere?

 


Dagens innkjøp

Hei!

Idag våknet jeg i 11 tiden. Jeg var ikke noe spessielt opplagt når jeg sto opp, etter en jevlig natt med null søvn. Ellers har jeg vært en liten tur i byen sammen med Maren. Jeg kjøpte bare noe sminke jeg trengte. Vet ikke helt hva jeg skal finne på ikveld, blir sikkert bare hjemme sammen med pappa, koselig det også! Det kan hende det kommer en video av rommet mitt, siden vi har pusset det opp osv. Det er ikke helt ferdig enda, også ser det ut som et horehus hær inne.. Også er er det altid problemer når jeg skal laste opp videoen på youtube, dritttt.

 

Foundation fra garnier// Svamp for å påføre foundation// Kvesser til eyeliner og øyenbrynspenn// Eyeliner fra max factor// Mascara fra loreal paris 

Jeg annbefaler også å fukte svampen før du påfører foundation for de som ikke gjør det. For hvis du ikke gjør det trekker foundation inn i svampen og da sløser du en god del foundation + det blir mye jevnere hvis du gjør det!

 


Syk++

Hei!
Igår måtte jeg dra fra skolen siden jeg var så dårlig. Derfor jeg ikke ha blogget, jeg har rettåslett ikke klart å blogge. Akkuratt nå sitter jeg hjemme alene og er pissredd, jeg hater å være alene hjemme..

Forresten så var jeg og noen andre snupper til johanne for en liten stund siden, jeg kan legge ut noen bilder som jeg tok. Det var sykt koselig!

 

Snakkest senere, allihooopa

photoshoot

Hei allesammen! 

Da er jeg sånn halveis tilbake!:-) Det har vært veldig godt å bære kunne slappe av å ikke tenke så mye på at jeg må blogge, men sammtidig har jeg savnet det. Maren ble med meg hjem etter skolen, vi har nettopp vært ute å tatt en del bilder som vi tenkte vi skulle legge ut på bloggen. Ellers har vi vært på skolen idag, vi hadde mat & helse i de 3 siste timene såklart klarte jeg og johanne å brenne bollene våre så de ble helt svarte. thatfeeling.. De smakte faktsik ikke så ille da, haha. 

 

 

  

 

 

 

 

 

Snakkest senere!

 

 

Bloggpause..

Heidere.

Jeg er bare virkelig ikke i humør til å blogge akkuratt nå.. Jeg kommer tilbake når det ikke er så mye styr! Så vi snakkest 

Mobile Photobucket //weheartit

 

Super helg!

Heiallesammennn!

Beklager for null blogging i helg. På torsdagen dro jeg til Hattfjelldalen til Ida! Vi har hatt det så koselig, sett film, vært ute og chillet med folk, spiste godte, vært på klubben osvosv. Også var jeg jo på skolen der på fredagen. Jeg har hatt en super helg med masse gode folk! Imorgen må jeg begynne å male rommet, åhhstress.. Lat98. 


Hahahaha,  haters make me famous!

 

Kommer en video imorgen, stay tuned!

 

Hva har dere gjort i helga?

Black and white

Heiallesammannnss!

 

Jeg tenkte jo egentlig at jeg skulle komme med et innlegg med masse brae bilde og ikke bare mobilbilder, men det regner nå sykt ute og det blåser som bare det! Så jeg fikk ikke dratt ut å ta noen bilder. Også tok jeg en laang powernap helt til petter kom, så da ble det ikke noe tid heller til å ta noen bilder. Jeg har spilt inn 2 videoer til dere når jeg spiller piano, som kommer senere! Får se om de kommer imorgen. Ellers har jeg bare chillet med beste! Her er noen gamle bilder.

 

 

 

syns om bildene?

 

Snakkest senere bestelesere♥

 

 

Mobbing

Hei!
Idag på skolen var vi på kinoen, der kjetil var å pratet om mobbing. Det gikk virkelig innpå meg alt det han sa! Jeg har heldigvis aldri vært med på å mobbe eller blitt mobbet, men jeg vet om en som har blitt mobbet. Men nok om det! Etter vi hadde vært der dro jeg til kjeveortopeden. Jeg gleder meg til å få den av! Senere skal jeg sikkert møte julie, gledes!

Sory for mobilbilder, men jeg bruker ikke å ha med meg kamerae på skolen. Skal bli bedre senere!

Hva har dere gjort idag?

Wants

 

 

 

 

Hva likte dere best?

Les mer i arkivet » Desember 2012 » Oktober 2012 » September 2012

ifagerbakk

Hei! Jeg heter Ingri, jeg er 14år, kommer fra Mosjøen. Blogger om hverdag, bilder, outfit osv. Håper dere liker bloggen min!

kategorier

Bilder - Blogg - Klær - Linking - Om meg - Outfits -

arkiv

Desember 2012 - Oktober 2012 - September 2012 - August 2012 - Juli 2012 - Juni 2012 -

Design by

www.Foto & Webdesign.blogg.no
hits