+ Legg meg til som venn

ifagerbakk -

Bloggpause

Jeg tar en bloggpause noen dager, har ikke tid til å blogge og heller ikke noe å blogge om. 

Lese din blogg?

Heidere!

Hvis dere har en blogg selv eller en blogg som du/dere vil jeg skal lese, kommenter i kommentarfeltet! 


 Forsesten blir det ikke noe bloggin senere siden jeg er stuck her med å lese på prøve til imorgen, og siden jeg altid skal begynne å lese i siste liten så blir det sykt mye stress...

Sunday

Hei allesøte.

Inatt sov søskenbarnet mitt her, Maja. Siden de skulle ut, så vi var helt alene hjemme igår, chill! Bortsett fra at for hver gang vi bare hørte en liten lyd ble vi hysteriske..   Ellers igår koste vi oss med godte, god mat, data, tv osvosv. Vi har nettopp kommet inn, siden vi har vært ute å tatt en del bilder. Det ble ikke så veldig mange brae, de fleste ble uklare. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva har dere gjort i helga?

 

Vil du bli linket trykk HER

Skal jeg linke bloggen din?

Hei! 

Siden jeg ikke har så mye å blogge om tenkte jeg at jeg bare skulle sette i gang en linkrunde! Jeg plukker ut 4 blogger i løpet av neste uke. Vil du bli linket? Isåfall legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om du vil det.


 

 

Sometimes you put walls up not to keep people out, but to see who cares enough to break them down

 

 

 

 

 

 

Loveu♥

Skvis

Hei allesammen!
Igår var jeg og veldig mange i slekta mi og så skvis, siden broren min spiller i den! Jeg vil virkelig annbefale dere å se filmen! Den var veldig bra, og de er jo heller ikke dirkete proffe skuespillere. Så jeg syns de var veldig flinke vertfall siden de fleste aldri har vært med i noe film før. Ida og johanne var også med og så filmen, etterpå dro vi til meg og litt senere kom camilla og amalie. Bra start på helga! Ellers blir jeg sikkert bare hjemme med familien ikveld, om jeg ikke finner på noe annet da.

Var det eneste bilde jeg tok igår, kommer bedre bilder senere siden jeg bare mobilblogger nå.

Outfit

Legger bare fort ut en stygg outfit før jeg stikker til johanne! Hade alle søtebesteleser:*

 mel på boksa å greier.. bildene ble tatt etter jeg baket igår.. haha

Bluse cubus(?) singlet h&m bukse cubus
  

Byen

Haloo!
Idag etter skolen dro jeg til byen sammen med johanne og camilla. Vi var ikke der noe spessielt lenge, men koselig var det! Senere skal jeg kansje til johanne en tur, tar sikker med meg kamera. Så jeg blir sikkert å blogge om det senere hvis jeg får tid.

Haha loonern:*

Hva skal dere gjøre senere?

shit happens...

Heipådei

Lite blogging idag, vet. Jeg har ikke så mye å blogge om, også har jeg bare ikke årka. Først i mårrest klarte jeg å forsove meg, skjønner ikke hvordan jeg klarer å komme forsent hveer tirsdag(?). Bra start på dagen, sykt irriterende. Ellers har jeg vært til kjæresten en tur, men kunne ikke være så lenge siden imorgen har vi prøve i M&H. Så da skal vi bake gjærbaks, haha serriøst jeg hater å lage mat. Er vell egentle fordi jeg er helt elendig, det går greit hvis det er sånn enkle ting, men ellers klarer jeg altid og svi ting som kan svies. Så jeg har da baket grove rundstykker i snart 2 timer. Jeg skal love dere at jeg er lei. Forresten så ga ikke overskrifta noe mening, haha. Hadde bare ingenting å skrive.

  Så faktisk gærn ut på alle bildene,haha.

 

Men nå skal jeg legge meg, er helt utmattet! Snakkest senere alle søte♥

Fotballkamp

Hei!
Jeg fikk tid til å blogge før jeg dro, fikk heller ikke gjort noe lekser. Jeg skjønner ikke hvordan lærerene mener vi faktisk skal ha nok mot til å gjøre lekser etter en skoledag på 6 timer, og i vertfall få tid. Vi har da andre ting å ta oss tid til.. Sitter akuratt nå å venter på at jeg skal ut å spille, håper virkelig at jeg ikke kollapser, haha dårliiigg kondis..

Jeg holder på å fryse ihjel! Etter kampen skal jeg å spise med kjæresten, ahh det ska bli godt etter en fotballkamp!

Vi snakkest senere alle søte:*

Les mer i arkivet » Desember 2012 » Oktober 2012 » September 2012

ifagerbakk

Hei! Jeg heter Ingri, jeg er 14år, kommer fra Mosjøen. Blogger om hverdag, bilder, outfit osv. Håper dere liker bloggen min!

kategorier

Bilder - Blogg - Klær - Linking - Om meg - Outfits -

arkiv

Desember 2012 - Oktober 2012 - September 2012 - August 2012 - Juli 2012 - Juni 2012 -

Design by

www.Foto & Webdesign.blogg.no
hits